Om Pickwick

Pickwick er et varemærke med en imponerende historie. Siden 1753 har Pickwick været et stærkt internationalt temærke. Et varemærke fuld af smag, som tilbyder rene og naturlige produkter, der kan nydes på ethvert tidspunkt af dagen. Over hele verden drikker millioner af mennesker dagligt en af de forskellige og velsmagende Pickwick teblandinger. I dette afsnit kan du læse mere om Pickwick varemærket.

Pickwicks historie

Douwe Egberts har siden 1753 samlet en masse erfaing om det at skabe forskellige teblandinger. 1753 var året, hvor Egbert Douwe åbnede sin første lille butik i Holland. Her solgte han kaffe, te og tobak. Indtil april 1937 blev al teen markedsført under Douwe Egberts varemærket. På det tidspunkt fik kunderne en teæske, hvorpå der var en tegning af en engelsk postvogn. Denne emballage viste sig at være meget populær og inspirerede til at finde et engelsk-kligende varemærkenavn til Douwe Egberts te. 

 

Direktøren for Douwe Egberts på det tidspunkt havde en kone, som var lige så glad for te, som hun var for Charles Dickens' bøger. Inspireret af hans novelle "Pickwick Papers" foreslog hun navnet "Pickwick". Siden da er Douwe Egberts te blevet markedsført under dette varemærkenavn.

 

Bæredygtighed

Te er en global drik. Verden over er millioner af mennesker involveret i dyrkning og fremstilling af te. Vi mener derfor, at te-industrien bærer et stort etisk ansvar og via Douwe Egberts Master Blenders (DEMB) har vi forpligtet os til bæredygtigt indkøb af te.

 

Dette gør vi via vores medlemsskab af The Ethical Tea Partnership (ETP). Medlemsskabet er i tråd med vores bestræbelser på at bidrage til langvaring bære-dygtighed indenfor te-området og det er også et logisk skridt videre mod vores ambition om konstant at medvirke til bæredygtig forretningspraksis og overholdelse af høje, etiske standarder.

 

ETP arbejder med at overvåge vilkårene for teproduktion over hele verden for at sikre, at teplantagerne overholder hjemlandenes relevante love og fagforeningsaftaler mht. beskæftigelse (inkl. minimumsalder og lønniveau), uddannelse, barsel etc. ETP tilstræber at arbejde tæt sammen med teproducenterne og andre interessenter for at fremme en åben dialog til sikring af passende leve- og arbejdsbetingelser for arbejderne i teplantagerne og tilstræbe forbedringer, hvor det måtte være nødvendigt. Du kan læse mere om ETP og deres arbejde her.